Berlin med Spreewald 4 dagar

Följ med oss till Berlin!

Staden som bjuder på det mesta ! Både kultur och storstadspuls.
Vill du inte tillbringa båda dagarna i Berlin så kan man som tillval följa med på en heldagsutflykt till underbara Spreewald för en kanaltur, lunch och besök på friluftmuseum. 

Pris från:
3 995:-
Dagar:4
Bussresa,del i dubbelrum, fm fika dag 1, frukost dag 2-4, middag dag 1, 3 h stadsrundtur i Berlin. Reseledare
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1.
Vi startar från Karlskrona på morgonen och har upplastning genom Blekinge och Skåne enligt våra påstigningsplatser. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter till Gedser där färjan väntar på att ta oss till Rostock. Väl inne på tysk mark kör vi till Calles för lite shopping innan vi fortsätter mot Berlin. I Berlin bor vi centralt på Mark Apart Hotel som ligger centralt nära Kurfürstendamm.  På kvällen äter vi en gemensam middag.

Dag 2.
Idag efter frukost kör vi en guidad rundtur i Berlin på 3 timmar. Efter rundturen är eftermiddagen fri för att utforska Berlin på egen hand. Kanske passar ni på att besöka Museum ön. Här finns DDR museet, Pergamonmuseum och Berliner Dom

Dag 3.
Denna dagen har ni helt till ert egna förfogande. Ett tips kan vara att ta en taxi till Berlin Unterwelten. Länk: www.berliner-unterwelten.de Här finns det mängder av guidade rundturer som man kan boka in sig på. Ta en tur till KaDeWe och kolla in shoppingen och matvaruavdelningen, en fantastisk upplevelse. I närheten av KaDeWe ligger Kaiser-Wilhem-Gedächtniskirche Väl värt ett besök.  

Vi arrangerar även en heldagsutflykt som inte ingår i resans pris till Spreewald där vi bland annat kommer att åka Kahnfahrten (Kahnfahrten är båtar som stakas fram på små kanaler). Vi gör också ett besök på ett friluftsmuseum, lunchen ingår också i utflyktens pris. Spreewald ligger ca 10 mil söder om Berlin.

Dag 4.
Idag äter vi frukost i lugn och ro innan vi vänder tillbaka mot Sverige igen. Vi kommer att ta färjan från Rostock till Gedser. När vi kommit iland i Danmark kör vi direkt till Ekerödsrasten där vi pausar i 45 minuter. Här finns det möjlighet till att äta middag om man önskar. Efter vi haft paus åker vi mot våra respektive hemorter.

*Vi reserveras oss för ändringar i programmet 

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
fm-fika dag 1
Frukost dag 2-4
Middag dag 1
3 h stadsrundtur i Berlin
Reseledare

Tillval:
Utflykt till Spreewald inkl lunch, Kahnfahrten och besök på friluftmuseum 795:- / person. Måste bokas i förväg

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-08-20BussBerlin med Spreewald 4 dagarMer än 83 995:-Boka