Birka Cruises 2 dagar

2 dagars kryssning med Birka Cruises

Smit från vardagen på en kryssning genom Stockholms vackra skärgård. Umgås, ät gott, dansa och ha kul. Koppla av på spa-avdelningen och fynda i taxfreebutikerna. En minisemester som ger maximal effekt.  

 

 

Pris från:
795:-
Dagar:2
Bussresa, del i insides dubbelhytt, middagsbuffé inkl dryck dag 1, Frukost dag 2
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1:

Avresa på morgonen mot Stockholm. Vi pausar med jämna mellanrum på vår resa upp mot huvudstaden där det kommer att finnas möjlighet att köpa fika och lunch. Vid 15.00 anländer vi till Stockholm och stiger ombord på M/S Birka nu tar oss till Åland och Mariehamn . Nu har ni all tid för avkoppling många timmar framöver. Gå till någon av barerna för att ta något att dricka, boka in en spa-behandling eller varför inte bara gå ut på däck och njuta av havsluften innan det är dags att ta sig mot restaurangen för att äta en buffé.

www.birka.se

Dag 2:

Frukosten serveras från klockan 07.30, nu har ni hela dagen att njuta och bara ta det lungt. En underbar utsikt kommer vi att få uppleva när vi åter kommer tillbaka mot Sverige och dess skärgård.
Kl. 14.00 anländer M/S Birka till Stockholm och vi påbörjar vår färd hemåt där det kommer bli pauser för middag och fika.

 

 

I priset ingår

Bussresa
Del i insides dubbelhytt
Middagsbuffé inkl dryck dag 1
Frukost dag 2

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-09-21BussKryssning Birka 2 dagarMer än 8795:-Boka