Fixa din gruppresa med oss på Trossö Buss

Är ni en stor grupp som vill resa tillsammans, så är det oss ni ska vända er till. Vi hjälper dig och dina vänner, kollegor eller familj att hitta rätt resa och destination för just ert endamål. Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy gruppresor till alla möjliga länder, orter och evenemang. Har du ett förslag på destination kan vi hjälpa dig att sätta ihop en resplan som passar er och ert schema. 

Läs mer

Vi skräddarsyr din gruppresa 

Vi på Trossö Buss kan hjälpa dig att skräddarsy en resa efter dina önskemål eller varför inte lägga upp hela årets reseplan med oss för att få fantastiska reseupplevelser? Tillsammans hittar vi de resor som passar dig och din grupp, vi har ett brett och intressant utbud. Vi tar hand om era bokningar samt lägger upp ett schema som passar dig och dina vänner eller kollegor. 

Kontakta oss för att boka din gruppresa

Vill du ha hjälp att skräddarsy din resa? Kontakta oss via mail eller telefon för att berätta hur många ni är och vad det är ni behöver hjälp med. Vi hjälper dig med gruppresan så att ni får en fantastisk upplevelse tillsammans!