Bremen Oktoberfest

Oktoberfesten som egentligen heter “Bremer Freimarkt” är Tysklands äldsta folkfest.

Massor av folk, gott om öl, salta kringlor "Brezel", brända mandlar och mat för alla smaker trängs med karuseller och gatumusikanter. Hela Bremen är i feststämning och vi bot mitt en händelsernas centrum.

 

 

 

 

Pris från:
2 995:-
Dagar:3
Bussresa, del i dubbelrum, frukost dag 2-3. GLÖM INTE PASS.
Boka resa

Dagsprogram 3 dagar

Dag 1: Sverige – Bremen 47 mil
Avresa på morgonen till Malmö där vi åker över Öresundsbron och vidare genom Danmark till Rödby, där vi tar färjan över till Puttgarden. Vi passerar Lübeck och Hamburg innan vi når Bremen. Vi på på centrala Achat Plaza City Bremen****BREMEN, hotellet ligger endast 450 meter från Bremens Centralstation.  Mot kvällen höjs stämningen på Bremer Freimarkt, festplatsen som ligger vid Haupt-Bahnhof bjuder på ett enormt nöjesfält och i de gigantiska öltälten är stämningen på topp.

Dag 2: Bremen
Efter en härlig frukost är det dags att bege sig ut i vimlet. Gör gärna ett besök på hantverksgatan Böttcherstrasse. Den 110 m långa gatan är ett helhetskonstverk som byggdes på 1920-talet med Bremens casino, museer, verkstäder och klockspel. I stadens äldsta kvarter Schnoor ligger små hus från 1400-talet tätt intill varandra och bildar charmiga gränder där mängder av restauranger, caféer och boutiquer trängs.
Mot kvällen kanske den höga stämningen i öltälten åter lockar.

Dag 3: Bremen – Sverige 47 mil
Vi lämnar Bremen kl. 10.00 och beräknar att passera Öresundsbron vid 19-tiden. På hemresan stannar vi på Ekerödsrasten där det blir möjlighet att äta för den som önskar.

*Vi reserverar oss för programändringar

I priset ingår:
Bussresa
Del i dubbelrum
Frukost dag 2 - 3

Bra att veta

Vi rekommenderar att boka bord i öltälten.
Minimum 10 personer

www.bayernfesthalle.de  eller www.hansezelt.de

Dagsprogram 4 dagar

Dagprogram Oktoberfest Bremen 4 dagar

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning enligt våra påstigningsplatser och tidtabell. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi en paus för egen medhavd fika. Färden fortsätter sedan mot Rödby där vår färja väntar på att ta oss till Puttgarden. När vi kommit på tysk mark kör vi direkt till Heiligenhafen där vi gör ett shoppingstopp på ca 1 timme. Sedan fortsätter vi förbi Lübeck och Hamburg innan vi framåt seneftermiddagen når vårt hotell i Bremen. Vi kommer att bo på centralt belägna hotell Achat City Plaza.

Dag 2 - 3. Hela dagarna är fria att utforska Bremens Oktoberfest.

Dag 4. Idag efter frukost vänder vi tillbaka mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden till Rödby. När vi kommer iland i Danmark kör vi direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa i ca 45 minuter. Här finns möjlighet att köpa mat för dom som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorten.

I priset ingår:
Bussresa
Del i dubbelrum
Frukost dag 2-4

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-10-15BussBremen Oktoberfest 4 dagar Mer än 83 695:-Boka
2020-10-16BussBremen Oktoberfest 3 dagar Mer än 82 995:-Boka
2020-10-23BussBremen Oktoberfest 3 dagar Mer än 82 995:-Boka