Glada Änkan - Malmö Nöjesteater

Glada Änkan utspelar sig tidigt 1900-tal i det glada Paris. Den unga, förtjusande och nyblivna änkan Hanna Glawari, spelad av Frida Engström, har lämnat Pontevedro och lever ett lättsamt liv i Paris med beundrare från hela världen. Baron Zeta från hemlandets ambassad har fått i uppdrag att ombesörja att den unga änkan gifter sig med en pontevedrisk herre för att säkerställa att änkans förmögenhet stannar i hemlandet. Thomas Järvheden gestaltar den vackre, gladlynta Greven Danilo Danilovitj. Baronen Zeta anser att greven är den rätta och att det är hans skyldighet mot fosterlandet att gifta sig med änkan. Greven är dock själv inte lika förtjust, utan han är en ung man som gärna spenderar nätterna på parisiska nattklubben Maxim i sällskap av nattklubbsägaren Emanuell, spelad av Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson.

Änkan Glawari är inte lätt att få på kroken, varken för den ena eller den andra. Hon är misstänksam och vill ha en man som älskar henne för hennes skull, inte för hennes pengar. Man försöker leta reda på Danilo som övertalas att följa med till den bal som anordnas på ambassaden till änkan Glawaris ära. Danilo möter Hanna och det visar sig att de känner varandra hemifrån. Snart upptäcker Danilo och Hanna att de har något gemensamt. Inte helt oproblematiskt finner de varandra i det glada Paris. Men räcker det för ett giftermål?

Nöjesteaterns Glada Änkan-ensemble är 20 sångare/skådespelare på scen. Greven Danilo Danilovitj Thomas Järvheden, Änkan Hanna Glawari Frida Engström, Nattklubbsägaren Emanuell Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson

 

Pris från:
1 450:-
Dagar:1
Bussresa
24/10 Middag Hurva Gästis kl. 16.45
Föreställning Nöjesteatern kl. 19.00

28/11 Middag Staffanstorps Gästis kl. 16.45
Föreställning Nöjesteatern kl. 19.00
Boka resa

I priset ingår:

24/10
Bussresa
Middag Hurva Gästis kl. 16.45
Föreställning Nöjesteatern Malmö kl. 19.00

28/11
Bussresa
Middag Staffanstorps Gästis kl. 16.45
Föreställning Nöjesteatern Malmö kl. 19.00

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-10-24BussGlada Änkan - Nöjesteatern
Middag Hurva Gästis
Mer än 81 450:-Boka
2020-11-28BussGlada Änkan - Nöjesteatern
Middag Staffanstorps Gästis
Mer än 81 450:-Boka