Krokusfest Husum 4 dagar 2021

Möt våren i trevliga Husum där den fantastiska krokusfesten äger rum varje år

Upplev den fantastiska krokusblomningen i slottsträdgården i Husum. Här blommar 4 miljoner lila krokusar och detta räknas till ett av Nordens under. I det sevärda slottet är det en trevlig hantverksmarknad. På stadens torg är det blomstermarknad och mer festligheter. Vi bor perfekt i den underbara hamnstaden Flensburg och självklart hinner vi med romprovning på Johanssen!
 

Pris från:
4 595:-
Dagar:4
Del i dubbelrum, förmiddagsfika dag 1, frukost dag 2-4, middag dag 1, krokusfest med Husum slott, guidad tur med provsmakning på rom fabrik, reseledare.
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne enligt vår tidtabell och påstigningsplatser. Efter Köpenhamn gör vi en paus för fika från busscafét. Färden fortsätter över stora och lilla bältbroarna till Flensburg där vi checkar in på vårt hotell som ligger centralt. På kvällen äter vi en gemensam middag på en närliggande restaurang.

Dag 2. Idag efter frukost åker vi till Husum som ligger vid tyska nordsjökusten. Här är det varje år krokusfestival, i Slottsträdgården blommar det 4 miljoner lila krokusar. I det sevärda slottet är det en hantverksmarknad och på stadens torg är det blomstermarknad och fler festligheter.

Dag 3. Idag efter frukost så tar vi en promenad till den närliggande romfabriken. Här kommer vi att få en liten rundvisning samt provning av flera olika sorters rom. Guidningen är på engelska. Eftermiddagen / kvällen är fri för egna aktiviteter.

Dag 4. Idag efter frukost är det dags att lämna Flensburg för denna gången. Vi kör ut till Fleggaads i Harrislee för lite shopping innan vi vänder tillbaka till Skåne och Blekinge igen. På Ekerödsrasten kommer vi att pausa, här finns det möjlighet att köpa mat för dom som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.
 

I priser ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2-4
Middag dag 1
Utflykt till Husum med krokusfest och slott
Visning och romprovning Johannsen romfabrik
Reseledare
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2021-03-11BussKrokusfest Husum 4 dagarMer än 84 595:-Boka