Legoland, Zoo i Givskud, Lalandia, vad mer kan man man önska? Alla tänkbara familjeäventyr !

En välbevarad stadskärna med stort utbud av restauranger och shopping, omgivet av något, i Danmark, så ovanligt som skogsbeklädda backar.

 

 

För att se karta över legoland klicka här https://endpoint914213.azureedge.net/globalassets/park/global/blocks/park-guide/uvid-494466/kort-over-legoland.pdf

Pris från:
3 995:-
Dagar:4
Bussresa, del i dubbelrum, bussfika dag 1, frukost dag 2-4, transport till Legoland/Lalandia, Entré och safaritur Givskud Zoo
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1:
Sverige – Vejle Avresa på morgonen till Malmö och Öresundsbron. Vidare över Själland till nästa bro – Stora Bältbron. Vi passerar Fyn och via Lilla Bältbron kommer vi till Jylland. Nu är det inte långt kvar till Kolding, vi räknar med att vara framme vid 12-tiden vid vårt hotell Hotel Scandic Kolding. Nu kan äventyren starta!

Dag 2 - 3:
Efter frukost på hotellet är nu hela dagen till förfogande. Vilken eller vilka av de fantastiska parkerna du väljer, bestämmer ni själva och bussen tar er till entrén. Upplev den förtrollande minivärlden på Legoland, skapad av 59 miljoner äkta LEGO-klossar och ta en tur i några av de vilda rutschbanorna. Väljer ni en tur till Lalandia väntar er många roliga upplevelser i de tropiska omgivningarna. Mellan turerna i vågbassängen och vattenrutschbanorna är det en ren njutning med ett avstressande dopp i ett av bubbelbaden. 

Dag 4:
Kolding – Sverige Sovmorgon och god frukost sitter inte fel efter alla äventyr! Innan hemresan idag ska vi göra ett besök i djurparken Givskud Zoo där ni uppleva hela världens djurliv i autentiska och inbjudande omgivningar. Vi åker med Safaribussen som tar oss runt bland dom vilda djuren.  Inte förrän framåt eftermiddagen ger vi oss av, över broarna genom Danmark, och vi beräknar passera Öresundsbron vid 19.30.
 

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2-4
Transfer till Legoland/Lalandia
Entré och safaritur på Givskud Zoo

Pris barn under 14 år: 3095:- tillsammans med 2 fullt betalanda vuxna. Gäller både 3- och 4 bädds rum.
3- och 4 bäddsrummen har endast våningssängar
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-07-30BussLegoland - 4 dagarMer än 83 995:-Boka