Lübeck 3 dagar

Lübeck - lagom stort på lagom avstånd

Lübeck, eller Hansestadt Lübeck, ligger i norra Tyskland i förbundslandet Schleswig-Holstein. Staden har strax över 200 000 invånare och är därmed något större än Uppsala. Lübeck centrum som är belägen innanför vallgaven är mycket orörd och där finns många gamla medeltida byggnader.

 

 

Pris från:
2 595:-
Dagar:3
Bussresa, del i dubbelrum, frukost dag 2-3
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi en paus för benstäckare och egen medhavd fika. Efter pausen fortsätter vi mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Väl inne på tysk mark dröjer det inte lång tid innan vi är ute på Autobahn. Efter bara 1,5 timme har vi kommit till Lübeck och vårt centralt belägna hotell Radisson Blu (avresan den 9/10 bor vi på Hotel Park Inn).
Dag 2. Hela denna dagen har ni till ert egna förfogande, njut av den fantastiska frukostbuffén som hotellet erbjuder innan ni ger er i kast med att utforska Hansastaden Lübeck. För dom som önskar erbjuder vi en tur till Karl´s Erlebnis som ligger lite norr om Lübeck under förmiddagen.
Dag 3. Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden men innan vi kör ombord på färjan stannar vi vid någon gränshandel för lite kompletterande shopping. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Frukost dag 2-3
Utflykt till Karl´s Erlebnis

Lastvikt: 35 kg inkl bagage

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-09-18BussLübeck 3 dagar
Radisson Blu
Mer än 82 595:-Boka
2020-10-09BussLübeck 3 dagar
Park Inn
Mer än 82 595:-Boka