Göta kanal 2 dagar

Transport:
Bussresa

Pris från: 3595 kr

Detta ingår: Bussresa, del i dubbelrum, lunch dag 1, 2, middag dag 1, frukost dag 2, båttur på Göta kanal, reseledare

Discount:
  • 2023-06-13
  • 2023-07-25
Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Special offer

Beskrivning

Dagsprogram Göta kanal 2 dagar
Dag 1. Vi har avresa från Karlskrona på morgonen med upplastning genom Blekinge och Skåne enligt våra påstigningsplatser. Dagen slutmål är Skövde där vi kommer att bo på Scandic hotel Billingen som ligger centralt i Skövde, vi kommer även att äta en gemensam middag på hotellet.
Men på vägen dit kommer vi att göra ett besök på anrika Falbygdens ost. Här kommer vi att äta en lunchbuffé och få en rundvisning i ostkällaren, en fantastisk upplevelse.
Dag 2. Efter frukost åker vi till Sjötorp där vi kommer att stiga ombord på vårt fartyg som ska ta oss till Töreboda. Under resans gång kommer det att serveras en lunch ombord medan vi njuter av omgivningarna när vi i sakta mak åker på Göta kanal. När vi kommer till Töreboda så väntar bussen på er där. Färden fortsätter tillbaka mot våra respektive hemorter. Självklart gör vi stopp för en middag på vägen.
*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

Ytterligare information

Övernattning

Dubbelrum, Enkelrum

Plats i bussen

Ospecificerat, Främre delen, Mitten, Bakre delen

Påstigningsort

Kl. 06:00 Karlskrona, Angöringen möbelaffären, Kl. 06:25 Ronneby, resecentrum, Kl. 06:50 Karlshamn, resecentrum, Kl. 07:05 Pukavik, samåkningsparkeringen, Kl. 07:20 Sölvesborg, Blekingeporten, Kl. 07:30 Bromölla, Bellas Place, Kl. 07:50 Kristianstad, Circle K, Kl. 08:15 Hässleholm, Mc Donalds Stoby

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 800 kr per person och ska betalas senast 1 vecka efter bokning. Avgiften ingår i priset per resa. Resterande belopp skall betalas senast 5 veckor före avresan.