Handbolls VM Göteborg 3 dagar

Transport:
Bussresa

Pris från: 3295 kr

Detta ingår: Bussresa, del i dubbelrum, frukost dag 2-3, matchbiljetter till två av Sveriges matcher i mellanrundan (20/1,22/1), biljetterna gäller för alla matcher samma speldag.

DENNA RESAN ÄR FULLBOKAD!

Discount:
  • 2023-01-20
Artikelnr: N/A Kategori:

Special offer

Beskrivning

Dagsprogram
Hej handbollsvänner, nu gör vi det igen! Fast i Göteborg denna gång. Handbolls VM på hemmaplan kan man bara inte missa om man gillar handboll. Känslan av att sitta på läktaren med likasinnade och heja fram sitt landslag, den är obeskrivlig. Sjunga nationalsången tillsammans med tusentals fans ger en gåshud på hela kroppen, jag lovar!
Vi har biljetter till två av Sveriges matcher i mellanrundan som går på Scandinavium i Göteborg. Matcherna spelas den 20/1 och 22/1 och biljetterna gäller i vanlig ordning för två matcher samma dag som Sverige spelar.

Avresa sker från Karlskrona den 20/1 på förmiddagen i lagom tid för att hinna upp till Göteborg för att checka in på vårt hotell innan vi går bort till Scandinavium.
Lördagen disponeras i Göteborg på egen hand. Det finns mycket att uppleva där i form av shopping, restauranger och kultur.
På söndagen är det dags för handboll igen. Vi packar in våra väskor i bussen efter frukost, sedan går vi bort till Scandinavium där vi ser matcherna. Efter sista matchen är slut kommer bussen att stå utanför arenan för färd mot Skåne och Blekinge igen.

Ytterligare information

Övernattning

Dubbelrum, Enkelrum

Påstigningsort

Kl. 08:00 Karlskrona, Tennvägen bussgaraget, Kl. 08:25 Ronneby, resecentrum, Kl. 08:50 Karlshamn, resecentrum, Kl. 09:05 Pukavik, samåkningsparkeringen, Kl. 09:20 Sölvesborg, Blekingeporten, Kl. 09:30 Bromölla, Bellas Place, Kl. 09:50 Kristianstad, Circle K

Plats i bussen

Ospecificerat, Främre delen, Mitten, Bakre delen

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 1 000 kr per person och ska betalas senast 1 vecka efter bokning. Avgiften ingår i priset per resa. Resterande belopp skall betalas senast 5 veckor före avresan.