Holland med blomstertåget 6 dagar, avresa 20/4

Transport:
Bussresa

Pris från: 8995 kr

Detta ingår: Bussresa, del i dubbelrum, bussfika dag 1, frukost dag 2-6, middag dag 1-5, lunch dag 5, utflykter och inträden enligt programmet, reseledare

Inga krångliga bussbyten eller omlastningar

OBS! Glöm inte ditt pass eller nationella ID-kort

Denna resan är fullbokad, platser kan finnas på förfrågan!

Discount:
  • 2023-04-20
Artikelnr: N/A Kategori:

Special offer

Beskrivning

Följ med oss och se blomstertåget i Holland.

20/4 Dag 1. Avresa från Sölvesborg på morgonen. (Det kanske är några som vill stiga på innan och efter Sölvesborg) När vi kommit några mil söder om Köpenhamn pausar vi för förmiddagsfika. Här serverar vi kaffe / te och fralla från busscafét. Självklart ingår detta i resans pris. Färden fortsätter mot Rödby där vi tar färjan till Puttgarden, färjan tar ca 45 minuter. Väl på tysk mark är vi snart ute på Autobahn. Milen försvinner snabbt och vi passerar Lübeck och kanske hinner vi in och ta en titt på Marsipanstaden på vår väg till dagens etappmål som är Bad Oldesloe och vårt övernattningshotell Good Morning+. På kvällen äter vi en gemensam middag.
21/4 Dag 2. Idag efter frukost fortsätter vi färden mot Holland. Vi passerar snabbt Bremen och Oldenburg innan vi kör över gränsen till Holland. Vi sträckkör inte utan stannar med jämna mellanrum för bensträckare, fika och lunch. Vi kommer att åka över Nordsjövallen, en 30 km lång fördämning som avgränsar Nordsjön mot insjön Ijsselmeer, den insjö som uppstod när havsviken separerades från Nordsjön. På vägen till vårt hotell gör vi en avstickare till fiskeläget Volendam. Här besöker vi en ost – och träskotillverkning. Här finns det möjlighet att provsmaka och handla. Framåt seneftermiddagen kommer vi till Amersfoort och checkar vi in på vårt hotell, Fletcher Hotel De Klepperman.
På kvällen äter vi en gemensam middag.
22/4 Dag 3. Efter frukost så åker vi in till Noordwijk ute vid kusten för att beskåda startplatsen för blomsterkarnevalen, en magnifik uppvisning med kortegevagnar som dekorerats med tiotusentals tulpaner och andra vårblommor. På eftermiddagen besöker vi den berömda blomsterparken Keukenhof. Parken etablerades 1949 och är känd för sina vackra tulpaner, det odlas ca 7 miljoner lökar varje år.
På kvällen äter vi en gemensam middag.
23/4 Dag 4. Efter frukost åker vi ut till Amsterdam där vi får lite tid att titta på staden innan vi sätter oss till rätta i en kanalbåt för en timmes guidad rundtur på kanalerna. Kanalturer är det bästa sättet att uppleva staden då det faktiskt finns fler kanaler än i Venedig. Efterkanalturen så hinner ni med att äta lunch på egen hand innan vi åker vidare till Den Haag och ser den fantastiska rundmålningen Panorama Mesdag. Den är drygt 14 meter hög och 120 meter lång. På kvällen äter vi en gemensam middag.
24/4 Dag 5. Idag efter frukost är det dags att vända hem mot Sverige igen. Vi kommer på vägen till dagens etappmål att besöka Giethoorn. Denna by är en genuin holländsk liten by med kanaler och vackra hus med halmtak. Här ges det möjlighet till lunch och en oförglömlig kanalfärd innan vi fortsätter mot Bremen, dagens etappmål. Här bor vi bra på Hotel Landgut Horn.
På kvällen äter vi en gemensam middag.
25/4 Dag 6. Efter frukost så åker vi upp mot Puttgarden och vår färja som ska ta oss till Danmark. Innan vi kör på färjan så kommer vi att göra ett kort stopp vid en gränshandel. När vi kommit iland i Danmark så kör vi direkt till Ekerödsrasten. Här finns det möjlighet att köpa mat för dom som så önskar detta. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.
*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

Ytterligare information

Övernattning

Dubbelrum, Enkelrum

Påstigningsort

Kl. 05:00 Karlskrona Angöringen möbelaffären, Kl. 05:25 Ronneby resecentrum, Kl. 05:50 Karlshamn Resecentrum, Kl. 06:05 Pukavik samåkningsparkeringen, Kl. 06:20 Sölvesborg Blekingeporten, kl. 06:30 Bromölla Bellas Place, Kl. 06:50 Kristianstad Circle K, Kl. 07:15 Hörby Ekerödsrasten, Kl. 07:35 Lund södra Circle K, Kl. 08:00 Malmö, Malmö Arena hållplats 5

Plats i bussen

Ospecificerat, Främre delen, Mitten, Bakre delen

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 1 800 kr per person och ska betalas senast 1 vecka efter bokning. Avgiften ingår i priset per resa. Resterande belopp skall betalas senast 5 veckor före avresan.