Holland med blomstertåget 6 dagar

Transport:
Bussresa

Pris från: 8995 kr

Detta ingår: Bussresa, del i dubbelrum, frukost dag 2-6, middag dag 1-5, lunch dag 5, utflykter och inträden enligt programmet, reseledare

Inga krångliga bussbyten eller omlastningar

OBS! Glöm inte ditt pass eller nationella ID-kort

Discount:
  • 2023-04-19
Artikelnr: N/A Kategori:

Special offer

Beskrivning

Följ med oss och se blomstertåget i Holland.

19/4 Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi kör upplastning genom Blekinge och Skåne enligt vår tidtabell utan några bussbyten eller omlastningar på vägen. När vi kommit några mil söder om Köpenhamn pausar vi för förmiddagsfika. Här serverar vi kaffe / te och fralla från busscafét. Självklart ingår detta i resans pris. Färden fortsätter mot Rödby där vi tar färjan till Puttgarden, färjan tar ca 45 minuter. Väl på tysk mark är vi snart ute på Autobahn. Milen försvinner snabbt och vi passerar Lübeck och Hamburg på vår väg till dagens etappmål som är Bremen och vårt centrala övernattningshotell Dorint City Hotel Bremen.
På kvällen äter vi en gemensam middag.
20/4 Dag 2. Idag efter frukost fortsätter vi färden mot Holland. Vi passerar snabbt Bremen och Oldenburg innan vi kör över gränsen till Holland. Vi sträckkör inte utan stannar med jämna mellanrum för bensträckare, fika och lunch. Vi kommer att åka över Nordsjövallen, en 30 km lång fördämning som avgränsar Nordsjön mot insjön Ijsselmeer, den insjö som uppstod när havsviken separerades från Nordsjön. På vägen till vårt hotell gör vi en avstickare till fiskeläget Volendam. Här besöker vi en ost – och träskotillverkning. Här finns det möjlighet att provsmaka och handla. Framåt seneftermiddagen checkar vi in på vårt hotell, Hotel Mijdrecht Marickenland. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.
21/4 Dag 3. Efter frukost så åker vi in till Amsterdam för lite tid på egen hand. På eftermiddagen besöker vi den berömda blomsterparken Keukenhof. Parken etablerades 1949 och är känd för sina vackra tulpaner, det odlas ca 7 miljoner lökar varje år. På kvällen äter vi en gemensam middag.
22/4 Dag 4. Efter frukost åker vi ut till Noordwijk ute vid kusten för att beskåda startplatsen för blomsterkarnevalen, en magnifik uppvisning med kortegevagnar som dekorerats med tiotusentals tulpaner och andra vårblommor. Därefter åker vi till Amsterdam där vi kommer att åka en trevlig kanaltur. Kanalturer är det bästa sättet att uppleva staden då det faktiskt finns fler kanaler än i Venedig. Vi kommer också att få lite egen tid till att äta lunch och gå runt och titta på Amsterdams fantastiska arkitektur, pittoreska kvarter och mängder med broar. På kvällen äter vi en gemensam middag.
23/4 Dag 5. Idag efter frukost är det dags att vända hem mot Sverige igen. Vi kommer på vägen till dagens etappmål att besöka Giethoorn. Denna by är en genuin holländsk liten by med kanaler och vackra hus med halmtak. Här äter vi lunch och åker en oförglömlig kanalfärd innan vi fortsätter mot Lübeck, dagens etappmål. Här bor vi bra och centralt på Park Inn by Radisson. På kvällen äter vi en gemensam middag.
24/4 Dag 6. Efter frukost så åker vi upp mot Puttgarden och vår färja som ska ta oss till Danmark. Innan vi kör på färjan så kommer vi att göra ett kort stopp vid en gränshandel i Heiligenhafen . När vi kommit iland i Danmark så kör vi direkt till Ekerödsrasten. Här finns det möjlighet att köpa mat för dom som så önskar detta. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.
*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

Ytterligare information

Övernattning

Dubbelrum, Enkelrum

Påstigningsort

Kl. 05:00 Karlskrona Angöringen möbelaffären, Kl. 05:25 Ronneby resecentrum, Kl. 05:50 Karlshamn Resecentrum, Kl. 06:05 Pukavik samåkningsparkeringen, Kl. 06:20 Sölvesborg Blekingeporten, kl. 06:30 Bromölla Bellas Place, Kl. 06:50 Kristianstad Circle K, Kl. 07:15 Hörby Ekerödsrasten, Kl. 07:35 Lund södra Circle K, Kl. 08:00 Malmö, Malmö Arena hållplats 5

Plats i bussen

Ospecificerat, Främre delen, Mitten, Bakre delen

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 1 800 kr per person och ska betalas senast 1 vecka efter bokning. Avgiften ingår i priset per resa. Resterande belopp skall betalas senast 5 veckor före avresan.