Jämtland med Vildmarksvägen, 7 dagar

Transport:
Bussresa

Pris från: 9995 kr

Detta ingår: Bussresa, del i dubbelrum, frukost dag 2-7, middag dag 1-6, lunch dag 3,5, inträden och guidningar enligt programmet, reseledare

Discount:
  • 2023-08-27
Artikelnr: N/A Kategori:

Special offer

Beskrivning

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen enligt vår tidtabell och påstigningsplatser. Dagens etappmål är Falun där vi ska övernatta på hotell Scandic Lugnet. Hotellet ligger centralt i Falun. Här äter vi en gemensam middag.
Dag 2. Avresa efter frukost till Carl Larsson Gården www.carllarsson.se . Här kommer vi att få en guidad rundvisning av gården samt egen tid till att själv gå runt se på omgivningarna. Vi fortsätter mot vårt mål för dagen som är Östersund och hotell Scandic Östersund Syd, givetvis gör vi pauser för lunch och fika längs med vägen. På kvällen äter vi en gemensam middag.
Dag 3. Idag får bussen och chauffören vila sig lite medan vi får en Guidad rundtur i Östersund och på Frösön. En auktoriserad Östersundsguide möter upp för en behaglig rundtur med buss runt Östersund och Frösön. Under turen får ni uppleva det moderna Östersund och får även en inblick i stadens historia. Turen går ut på natursköna och historiskt intressanta Frösön med möjligheter till stopp vid bland annat Sommarhagen och Frösö kyrka. På eftermiddagen har vi lite egen tid till att upptäcka Östersund på egen hand. Gemensam middag på hotellet.
Dag 4. Efter frukost kör vi till Mus-Olles museum www.musolles.com där vi får tid att gå omkring och titta på egen hand. Här finns det mycket att titta på, tex. trycksaker, porslin, frimärken, mm. Efter besöket så fortsätter vi norr ut mot Vilhelmina, på vägen gör vi några trevliga stopp för fotografering och lunch. Framåt eftermiddagen ankommer vi till Vilhelmina, och vårt hotell som heter just Wilhelmina. Nu har ni lite tid för er själva innan vi äter en gemensam middag.
Dag 5. Idag fortsätter vi resan och dagens etappmål är Sundsvall. På vägen dit kommer vi att göra ett besök på Österåsens Livsstilsmedicinskt center i Sollefteå där vi även äter en lunch www.osterasen.com . Sedan åker vi vidare till Bispgården där vi får en rundvisning i Thailändska Paviljongen www.thaipaviljongen.se . Färden fortsätter och vi kör så att vi får möjlighet till att stanna vid den berömda Högakustenbron på vägen mot vårt hotell i Sundsvall, vi ska bo på Scandic Sundsvall City. Gemensam middag på kvällen.
Dag 6. Idag efter frukost vänder vi söder ut igen, vi kör längs kusten och dagen mål är Gävle. Vi checkar in på vårt centrala Scandic CH. Vi åker sedan vidare till Mackmyra Whisky där vi får en rundvisning och provsmakning av 4 sorters whisky www.mackmyra.se . På kvällen äter vi en gemensam middag.
Dag 7. Efter frukost så är det dags att köra sista etappen mot våra hemorter. Vi gör det givetvis med pauser för fika, lunch och bensträckare.
*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

Ytterligare information

Övernattning

Dubbelrum, Enkelrum

Plats i bussen

Ospecificerat, Främre delen, Mitten, Bakre delen

Påstigningsort

Kl. 06:00 Karlskrona, Angöringen möbelaffären, Kl. 06:25 Ronneby, resecentrum, Kl. 06:50 Karlshamn, resecentrum, Kl. 07:05 Pukavik, samåkningsparkeringen, Kl. 07:20 Sölvesborg, Blekingeporten, Kl. 07:30 Bromölla, Bellas Place, Kl. 07:50 Kristianstad, Circle K, Kl. 08:15 Hässleholm, Mc Donalds Stoby

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 2 000 kr per person och ska betalas senast 1 vecka efter bokning. Avgiften ingår i priset per resa. Resterande belopp skall betalas senast 5 veckor före avresan.