Julmarknad Hildesheim 4 dagar

Transport:
Bussresa

Pris från: 4595 kr

Detta ingår: Bussresa, del i dubbelrum, Frukost dag 2-4, middag dag 1, utflykt till julmarknaden i Celle, bussvärd

Discount:
  • 2023-11-30
Artikelnr: N/A Kategori:

Special offer

Beskrivning

Dag 1. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för Bensträckare och fika från den egna fikakorgen. Färden fortsätter mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Väl inne på tysk mark dröjer det inte lång tid innan vi är ute på Autobahn. Färden fortsätter förbi Lübeck, Hamburg och Hannover innan vi kommer fram till Hildesheim. Här bor vi centralt på hotel Novotel Hildesheim. En tjuvtitt på Julmarknaden som är alldeles utanför dörren på hotellet hinner vi säkerligen med innan vi äter en gemensam middag på hotellet.
Dag 2. Idag har vi hela dagen för oss själva. Besök julmarknaden, shoppa, ät massor med korv och kartoffelpuffen.
Dag 3. Idag innan lunch gör vi en utflykt till julmarknaden i Celle under några timmar. Här hinner vi också med att äta lunch i fall man vill det. När vi är nöjda åker vi tillbaka till Hildesheim igen. För er som inte vill följa med till Celle så är det tid på egen hand i Hildesheim som gäller. Kvällen på egen hand.
Dag 4. Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden men innan vi kör ombord på färjan stannar vi vid Fleggaards i Heiligenhafen för lite shopping. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.
*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

Ytterligare information

Övernattning

Dubbelrum, Enkelrum

Plats i bussen

Ospecificerat, Främre delen, Mitten, Bakre delen

Påstigningsort

Kl. 05:00 Karlskrona Angöringen möbelaffären, Kl. 05:25 Ronneby resecentrum, Kl. 05:50 Karlshamn Resecentrum, Kl. 06:05 Pukavik samåkningsparkeringen, Kl. 06:20 Sölvesborg Blekingeporten, kl. 06:30 Bromölla Bellas Place, Kl. 06:50 Kristianstad Circle K, Kl. 07:15 Hörby Ekerödsrasten, Kl. 07:35 Lund södra Circle K, Kl. 08:00 Malmö, Malmö Arena hållplats 5

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 600 kr per person och ska betalas senast 1 vecka efter bokning. Avgiften ingår i priset per resa. Resterande belopp skall betalas senast 5 veckor före avresan.