Karlstad med Lars Lerins Sandgrund 3 dagar

Transport:
Bussresa

Pris från: 3695 kr

Detta ingår: Bussresa, del i dubbelrum, frukost dag 2-3, middag dag 1-2, lunch dag 1, besök och inträden enligt programmet, reseledare

Discount:
  • 2023-08-01
Artikelnr: N/A Kategori:

Special offer

Beskrivning

Dag 1. Avfärd från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning enligt våra påstigningsplatser genom Blekinge och Skåne. På vägen till Karlstad kommer vi att göra stopp för fika och lunch. Lunchen kommer vi att äta på Falbygdens ost, här kommer vi att få en rundvisning och en god lunchbuffé. Sedan åker vi vidare till vårt hotell i Karlstad. Vi kommer att bo på Scandic hotel Winn. Här äter vi en gemensam middag.
Dag 2. Idag efter frukost så kommer vi att göra ett besök på Lars Lerins Sandgrund, här kommer vi att få en guidad rundvisning samt en fika med kaffe och smörgås. Efter besöket har vi egen tid till att upptäcka vad Karlstad har att erbjuda. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.
Dag 3. Efter frukost packar vi in våra saker i bussen och kör mot Klässbol där vi ska göra ett besök på Klässbols linneväveri. Efter besöket så åker vi tillbaka mot våra respektive hemorter, på vägen gör vi pauser för bensträckare och lunch.
*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

Ytterligare information

Övernattning

Dubbelrum, Enkelrum

Påstigningsort

Kl. 06:00 Karlskrona, Angöringen möbelaffären, Kl. 06:25 Ronneby, resecentrum, Kl. 06:50 Karlshamn, resecentrum, Kl. 07:05 Pukavik, samåkningsparkeringen, Kl. 07:20 Sölvesborg, Blekingeporten, Kl. 07:30 Bromölla, Bellas Place, Kl. 07:50 Kristianstad, Circle K, Kl. 08:15 Hässleholm, Mc Donalds Stoby

Plats i bussen

Ospecificerat, Främre delen, Mitten, Bakre delen

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 800 kr per person och ska betalas senast 1 vecka efter bokning. Avgiften ingår i priset per resa. Resterande belopp skall betalas senast 5 veckor före avresan.