Lübeck 3 dagar

Transport:
Buss

Pris från: 2995 kr

Detta ingår: Bussresa, del i dubbelrum, frukost dag 2-3, utflykt till Karl´s Erlebnis, bussvärd

Inga krångliga bussbyten eller omlastningar, självklart bor vi på centralt hotell

OBS! Glöm inte ditt pass eller nationella ID-kort
Max last 50 kg per person

Discount:
  • 2023-10-27
Artikelnr: N/A Kategori:

Special offer

Beskrivning

Följ med på en Time Out till Lübeck

Dag 1. Avresa på morgonen med upplastning genom Blekinge och Skåne utan några bussbyten eller omlastningar på vägen. Några mil söder om Köpenhamn gör vi en paus för bensträckare och fika från den egna fikakorgen. Färden fortsätter mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Färjan tar 45 minuter. När vi kommit i land i Puttgarden så har vi cirka 1,5 h ner till Lübeck och på vägen dit gör vi ett stopp för shopping på Fleggaards i Heiligenhafen. Efter shoppingen fortsätter vi mot vårt centrala hotell Holiday Inn i Lübeck. Hotellet ligger vid bara en kort promenad från centrum. Kvällen fri för egna upplevelser.
Dag 2. Idag på förmiddagen kommer vi att göra en utflykt till Karl´s Erlebnis i Warnsdorf. Här finns det mycket att se och uppleva  https://karls.de/warnsdorf/  För er som inte vill följa med dit är det tid på egen hand i Lübeck som gäller.
Dag 3. Idag tar vi lite sovmorgon eller njuter lite extra länge av hotellfrukosten. Vi kör från hotellet vid kl. 10 och beger oss norr mot Puttgarden igen. På vägen gör vi ett stopp på Fleggards i Heiligenhafen för lite shopping. När vi kommit över i Danmark kör vi direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa. Här finns det möjlighet att äta middag för de som så önskar. Efter pausen kör vi vidare mot våra respektive hemorter.
*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

Ytterligare information

Övernattning

Dubbelrum, Enkelrum

Påstigningsort

Kl. 05:00 Karlskrona Angöringen möbelaffären, Kl. 05:25 Ronneby resecentrum, Kl. 05:50 Karlshamn Resecentrum, Kl. 06:05 Pukavik samåkningsparkeringen, Kl. 06:20 Sölvesborg Blekingeporten, kl. 06:30 Bromölla Bellas Place, Kl. 06:50 Kristianstad Circle K, Kl. 07:15 Hörby Ekerödsrasten, Kl. 07:35 Lund södra Circle K, Kl. 08:00 Malmö, Malmö Arena hållplats 5

Plats i bussen

Ospecificerat, Främre delen, Mitten, Bakre delen

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 400 kr per person och ska betalas senast 1 vecka efter bokning. Avgiften ingår i priset per resa. Resterande belopp skall betalas senast 5 veckor före avresan.