p

Vi håller just nu på med tekniskt underhåll av hemsidan. Anmälningsavgiften ingår alltid i priset för resan. Just nu läggs det på som en extraavgift i totalpriset på bokningen och detta gäller inte då anmälningsavgiften är en depostionsavgift. Vi ber om ursäkt för oklarheten och jobbar på att lösa detta.

Musikalen – Mitt om natten

Transport:
Bussresa

Från: 1495 kr

Detta ingår: Bussresa, middag och musikalbiljett

Discount:
  • 2022-10-29
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Special offer

Beskrivning

Följ med oss och se Mitt om natten med Kim Larsens och GASOLINES största hits

En av de senaste årens stora danska musikaliska framgångar, Midt om Natten, kommer nu till Sverige i en kärleksfullt försvenskad version.
Musikalen bjuder på en rad hits från filmen som Papirsklip, Tik Tik och Midt om natten och dessutom toppas upplevelsen med låtar som bland annat Lille du, This is my life, Langebro, Tarzan Mamma Mia, Joanna och Vi er dem – träffsäkra hits från både Kim Larsen och Gasolins välkända album. Läs mer:

Vi har avresa från Karlskrona med upplastning genom Blekinge och Skåne enligt vår tidtabell. Vi kommer att stanna för att äta lunch innan vi kommer fram till Malmö och Nöjesteatern.
Efter föreställningen kör vi direkt tillbaka till våra respektive hemorter.

 

 

Mer information

Plats i bussen

Ospecificerat, Främre delen, Mitten, Bakre delen

Påstigningsort

Kl. 13:45 Karlskrona, Angöringen Möbelaffären, Kl. 14:10 Ronneby, Resecentrum, Kl. 14:35 Karlshamn, Resecentrum, Kl. 14:50 Pukavik, samåkningsparkeringen, Kl. 15:05 Sölvesborg, Blekingeporten, Kl. 15:15 Bromölla, Bellas Place, Kl. 15:35 Kristianstad, Circle K, Kl. 16:00 Hörby, Ekerödsrasten

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 675 kr per person och ska betalas senast 1 vecka efter bokning. Avgiften ingår i priset per resa. Resterande belopp skall betalas senast 5 veckor före avresan.