p

Vi håller just nu på med tekniskt underhåll av hemsidan. Anmälningsavgiften ingår alltid i priset för resan. Just nu läggs det på som en extraavgift i totalpriset på bokningen och detta gäller inte då anmälningsavgiften är en depostionsavgift. Vi ber om ursäkt för oklarheten och jobbar på att lösa detta.

Time Out Bad Bramstedt/Hamburg 3 dagar

Transport:
Buss

Pris från: 3495 kr

Detta ingår: Bussresa, del i dubbelrum, frukost dag 2-3, middag dag 1-2, stadsrundtur i Hamburg, reseledare

Discount:
  • 2022-10-28
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Special offer

Beskrivning

Dagsprogram Bad Bramstedt/Hamburg 3 dagar

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne enligt vår tidtabell. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi en paus för egen medhavd fika. Efter pausen fortsätter vi mot Rödby där vi tar färjan till Puttgarden. Nu har vi cirka 1,5 h ner till vårt hotell som ligger i Bad Bramstedt. Här äter vi en gemensam middag på hotellet.
Dag 2. Efter frukost åker vi mot Hamburg, här väntar vår lokalguide på att får visa oss Hamburg på en tvåtimmars stadsrundtur. Efter rundturen kommer det att finna gott om tid att på egen hand ”göra” Hamburg. En tur i Hamburgs hamn är att rekommendera, eller varför inte en tur inne på Miniatur Wunderland där stora delen av världen är uppbyggd i miniatyr. Framåt seneftermiddagen åker vi tillbaka till hotellet där vi äter en gemensam middag.
Dag 3. Efter frukost så åker vi tillbaka mot Sverige igen. Vi kommer att göra ett stopp för shopping vid en gränshandel innan vi kör ombord på färjan. På vägen tillbaka gör vi en paus på Ekerödsrasten, här finns det möjlighet att köpa mat om man så önskar.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

Mer information

Övernattning

Dubbelrum, Enkelrum

Påstigningsort

Kl. 05:00 Karlskrona Angöringen möbelaffären, Kl. 05:25 Ronneby resecentrum, Kl. 05:50 Karlshamn Resecentrum, Kl. 06:05 Pukavik samåkningsparkeringen, Kl. 06:20 Sölvesborg Blekingeporten, kl. 06:30 Bromölla Bellas Place, Kl. 06:50 Kristianstad Circle K, Kl. 07:15 Hörby Ekerödsrasten, Kl. 07:35 Lund södra Circle K, Kl. 08:00 Malmö, Malmö Arena hållplats 5

Plats i bussen

Ospecificerat, Främre delen, Mitten, Bakre delen

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 800 kr per person och ska betalas senast 1 vecka efter bokning. Avgiften ingår i priset per resa. Resterande belopp skall betalas senast 5 veckor före avresan.