p

Vi håller just nu på med tekniskt underhåll av hemsidan. Anmälningsavgiften ingår alltid i priset för resan. Just nu läggs det på som en extraavgift i totalpriset på bokningen och detta gäller inte då anmälningsavgiften är en depostionsavgift. Vi ber om ursäkt för oklarheten och jobbar på att lösa detta.

Time Out Burg 2 dagar

Pris från: 2195 kr

Detta ingår: Bussresa, del i dubbelrum, frukost dag 2, middag dag 1, vinsmakning på Calles, reseledare

Inga krångliga bussbyten eller omlastningar

OBS! Glöm inte passet eller ditt nationella ID-kort

Discount:
  • 2023-05-24
  • 2023-06-08
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Special offer

Beskrivning

Följ med oss på en minisemester till Burg auf Fehrmarn

Dag 1. Avresa på morgonen med upplastning genom Blekinge och Skåne utan krångliga bussbyten och omlastningar. Några mil söder om Köpenhamn gör vi en paus för bensträckare och fika. Färden fortsätter mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Färjan tar 45 minuter. När vi kommit i land i Puttgarden så har vi bara en lite stund innan vi är framme i Burg. Här kommer vi att göra ett stopp för shopping och vi kommer även att ordna en vinsmakning på Calles.
Dag 2. Idag tar vi lite sovmorgon eller njuter lite extra länge av hotellfrukosten. Vi kör från hotellet vid kl. 10 och beger oss norr mot Puttgarden igen. När vi kommit över i Danmark kör vi direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa. Här finns det möjlighet att äta middag för de som så önskar. Efter pausen kör vi vidare mot våra respektive hemorter.
*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

Mer information

Övernattning

Dubbelrum, Enkelrum

Påstigningsort

Kl. 05:00 Karlskrona Angöringen möbelaffären, Kl. 05:25 Ronneby resecentrum, Kl. 05:50 Karlshamn Resecentrum, Kl. 06:05 Pukavik samåkningsparkeringen, Kl. 06:20 Sölvesborg Blekingeporten, kl. 06:30 Bromölla Bellas Place, Kl. 06:50 Kristianstad Circle K, Kl. 07:15 Hörby Ekerödsrasten, Kl. 07:35 Lund södra Circle K, Kl. 08:00 Malmö, Malmö Arena hållplats 5

Plats i bussen

Ospecificerat, Främre delen, Mitten, Bakre delen

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 450 kr per person och ska betalas senast 1 vecka efter bokning. Avgiften ingår i priset per resa. Resterande belopp skall betalas senast 5 veckor före avresan.