Rostock 3 dagar

Följ med oss på en 3 dagars Time Out till den underbara Hansastaden Rostock.

Rostock är staden med både själ och personlighet, strosa runt på gatorna och insup den maritima atmosfären. Man finner många gemytliga restauranger, barer och caféér där man kan ta en paus i shoppingen eller avnjuta en god middag på kvällen. Upplev stadens gamla historia eller gör ett besök i stadens vackra centrum för shopping.

 

Pris från:
3 395:-
Dagar:3
Bussresa, del i dubbelrum, fm-fika dag 1, middag dag 1, frukost dag 2-3, bryggeribesök
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi kör upplastning längs E22 i Blekinge och Skåne.  Vi fortsätter mot Gedser där färjan väntar på att ta oss till Rostock. Färjan tar ca två timmar, så här finns det gott om tid att äta lunch ombord för den som önskar det. Väl framme i Rostock åker vi till en gränshandel innan vi checkar in på vårt central belägna hotell Steigenberger Sonne. Vi äter en gemensam middag på kvällen.

Dag 2. Ta en promenad i vackra Rostock, besök butiker eller ta en kopp kaffe. På eftermiddagen kommer vi att åka till ett närbelätet bryggeri där vi kommer att få en visning och provning. Efter detta kör bussen tillbaka till Rostock och ni har resten av eftermiddagen och kvällen till ert eget förfogande.

Dag 3. Idag njuter vi av en härlig hotellfrukost innan vi checkar ut från hotellet vi kl. 11 och åker och shoppar vid en gränshandel. Färjan avgår kl. 11.00 från Rostock. När vi kommit iland i Gedser kör vi direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa. Här finns det möjlighet att äta middag för dom som så önskar.

 

I priset ingår:

Bussresa
Del i dubbelrum
Fm-fika dag 1
Middag dag 1
Frukost dag 2- 3
Bryggeribesök


Max lastvikt 35 kg inkl eget bagage

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-09-16BussRostock 3 dagarMer än 83 395:-Boka