Stockholm på egen hand 4 dagar

Följ med oss till den kungliga huvudstaden!

På denna resan kan du sjölv välja vad du vill göra när du kommer till Stockholm. Kanske går du på någon trevlig teater, ett besök på Skansen är ju alltid trevligt, eller så gör du stan på dagen och kanske Gröna Lund på kvällen och varför inte en fantastisk skärgårdstur. Denna resa är det bara viljan och fantasin som sätter gränserna. Kanske uppleva Allsång på Skansen i verkligheten ! Vi kommer att hinna med en 3 timmar lång rundtur för den som önskar att se vår vackra huvudstad.

Vill du passa på att uppleva en makalös kväll utomhus på natursköna Djurgården  med den  tokrolig föreställning "Att angöra en brygga", så erbjuder vi detta som ett tillägg. Med i rollerna är bland annat Sven Melander, Sonja Aldén och Lotta Ramel.

Pris från:
3 295:-
Dagar:4
Bussresa
fm-fika dag 1
Del i dubbel
Frukost dag 2-4
Transport till Skansen, tisdagen ToR
Guidad rundtur 3 timmar

Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Kristianstad på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge enligt vår tidtabell och påstigningsplatser. När vi kört ett par timmar så stannar vi för förmiddagsfika från busscaféet. Färden fortsätter mot Stockholm och på vägen kommer vi såklart att pausa på ett trevligt ställe där det finns möjlighet att köpa lunch. När vi kommer fram till Stockholm checkar vi in på vårt centrala hotell, Elite Hotel Adlon. Så här ska man bo i den kungliga huvudstaden!
Dag 2. Kl. 10.00 kan dom som vill följa med på en guidad stadsrundtur runt i vår vackra huvudstad. På kvällen kommer bussen att köra fram och tillbaka till Skansen för dom som vill se Allsång på Skansen (Entrébiljett ingår ej i resans pris, detta köper ni i entrén)
Dag 3. Eget program.  Önskar ni köpa biljetter för att se föreställningen Att Angöra en Brygga ute på Djurgården kl. 18.30 går det bra att boka dessa via oss. Man tar sig på egen hand till och hem från Djurgården.
Dag 4. Efter frukost och vi lastat in våra väskor i bussen så bär det av söderut till respektive hemort. Vi stannar på lämplig plats för dom som önskar äta samt har bensträckare.

I priset ingår:

Bussresa
Fm-fika dag 1
Del i dubbelrum
Frukost dag 2-4
Transport till Skansen dag 2, ToR (Entrébiljett ingår ej i resans pris)
Guidad rundtur 3 timmar
Tillval:
22/7 Att angöra en bygga kl. 18.30 på Djurgården.
Pris 650 kr. Begränast antal biljetter.

Tillval Att Angöra en brygga 22/7

Tillval Att Angöra en brygga 22/7

Den 22/7 erbjuder vi som tillval:

Minns du filmen som tog hela Sverige med storm? Nu styr vi klassikern in i 2000-talet!

En makalös kväll på natursköna Djurgården. Välkommen på en tokrolig föreställning med musik och – kanske inte så oväntat – en flytande scen.
I rollerna ser vi bland annat Sven Melander, Sonja Aldén och Lotta Ramel i en gladlynt
och modig ensemble tillsammans med vår jazzkvartett. Välkomna ombord på läktarpråmen, för "nu sjutton" ska bryggan angöras!
Föreställningen är under bar himmel.

Pris: 650 kr. Begränsat antal biljetter. Går ej att boka på plats.

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-07-20BussStockholm på egenhand 4 dagarMer än 83 295:-Boka