Wismar 2 dagar

Följ med oss på en Time Out till Wismar, vi bor i Gägelow strax utanför Wismar. På hotellet finns det möjlighet att nyttja SPA-avdelningen, där finns det bastu, bubbelpool och ångbad. Alltså ta med badkläderna och njut.

Pris från:
1 895:-
Dagar:2
Bussresa, del i dubbelrum, middag dag 1, frukost dag 2, inträde Weissemare, inomhuspol, bastu och bubbelbad
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona tidigt på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne enligt våra påstigningsplatser. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi en paus för bensträckare och egen medhavd fika. Färden fortsätter mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Väl inne på tysk mark så är vi snart i Heiligenhafen, här gör vi ett stopp för lite shopping. Efter shoppingen så fortsätter vi och snart har vi passerat Lübeck och innan vi vet ordet av så är vi framme på vårt hotell Wyndham Garden Wismar. Hotellet ligger i Gägelow strax utanför Wismar. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi, SPA-faciliteter med inomhuspool. I SPA-avdelningen finns det bastu, ångbad och bubbelbad. Du kan också boka massagebehandlingar mot tillägg (detta görs direkt med hotellet). På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Efter frukost åker vi mot Rostock där färjan väntar på att ta oss till Gedser. När vi kommit i land i Danmark kör vi direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa i 45 minuter. Här finns det möjlighet att köpa mat för dom som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.
 

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Middag dag 1
Frukost dag 2

Lastvikt 35 kg

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-10-02BussWismar 2 dagarMer än 81 895:-Boka
2020-11-07BussWismar 2 dagarMer än 81 895:-Boka