Bokningsvillkor vid bussresa

När du bokar en bussresa hos oss på Trossö Buss ska du känna dig säker på vad som ingår och vilka villkor som gäller. Därför har vi i detta stycke valt att berätta om vad som gäller vid bokning av bussresa och vad du kan förvänta dig av oss som bussbolag.

Vid funderingar eller frågor gällande din bokning hör av dig till oss på Trossö Buss via telefonnummer 0455 – 470 75, helgfri måndag till fredag mellan kl. 08:00 – 16:00.

Betalning

Gäller resan ren transport fakturerar vi alltid efter avslutat uppdrag. Ingår det hotell, biljetter, eller middagar med mera, faktureras arrangemangen i förväg och själva transporten efter att själva resan slutförd. Det ska även tilläggas att vi endast har fakturabetalning som betalningsmetod.

Bokningsinformation

Vid bokad bussresa erhåller du en offert via mejl. I offerten får du information om själva kostnaden för resan, vad som ingår och eventuella överenskommelser med oss på Trossö Buss. Till exempel storleken av bussen, broavgifter, vägskatter och om chaufförens boende räknas med i priset eller inte.

Avbokning

Vid eventuell avbokning av ren busstransport ser vi gärna att du kontaktar oss senast 48 timmar innan avfärd. Skulle du avboka resan efter 48 timmar fram till 24 timmar innan avresa erläggs 50% i avbokningsavgift.

Sker avbokningen senare än 24 timmar innan avfärd erläggs 100% i avbokningsavgift.

Gäller det bussresor med bokade arrangemang så varierar avgifterna med det som har beställts på förhand och vad vi har för villkor från leverantören.

Matallergier

Är det så att någon i ditt sällskap har matallergier behöver vi veta detta vid bokning eller 7 dagar innan avfärd. Det hjälper oss att i förväg kunna ordna mat och fika som funkar för alla resenärer.

Paketresor

Vi på Trossöbuss kör återigen paketresor. Mer om detta hittas på vår startsida!

Tack för att du läser igenom resevillkoren kring våra bussresor. Vi ser fram emot att höra från dig när du vill boka din nästa bussresa!

Kontakta oss

Är er pensionärs- eller idrottsförening sugen på att ut och resa? Vi på Trossö Buss är redo med bokningsbara bussar och lediga chaufförer som kan ta er fram till slutdestinationen. Med vår sammanlagda branscherfarenhet och säkra fordon kan vi garantera en lyckad bussresa. Så ta chansen och boka en buss hos oss idag!