Föreningsresor med buss

Ska du boka en föreningsresa till en specifik destination eller bara ut på utflykt? Vare sig du ska ut med idrotts- eller pensionärsföreningen kan vi på Trossö buss köra dit gruppen ska. Vi har alltså föreningresor för alla sorts föreningar med utgångspunkt från Småland och Blekinge.

Våra medarbetare kan ordna hela eller delar av arrangemanget. Om du vill fixa det på egen hand kan vi ställa upp med en modern och fräsch buss samt en serviceinriktad chaufför. Kort sagt kan vi hjälpa dig med allt från transport till bokningar av andra praktiska detaljer. Kontakta oss redan idag för bokning av föreningsresor.

Idrottsföreningar

Funderar du på att anordna en skolresa, bortamatch för föreningen eller en viktig konferens med företaget? Då ska du vända dig till oss på Trossö Buss. Vi arrangerar föreningsresor efter sällskapets storlek och önskemål!

Våra chaufförer tar dig dit du vill, bekvämt och säkert. Bussarna ni reser med är av högsta kvalité och funkar för lokala såväl som långväga destinationer. Om någon i gruppen är i behov av till exempel en rullstolsplats kan vi enkelt fixa en buss som har det.  Allt för att göra era föreningsresor bekväma!

Pensionärsföreningar

Att hyra en buss för pensionärsföreningen är ett trivsamt sätt att anordna utflykter med. Ni kanske vill gå på en utställning, besöka en marknad eller uppleva olika naturfenomen? Oavsett vad ert mål är med föreningsresan kan vi fixa transporten dit.

Vårt mål är att du och din förening ska få en så bra bussresa som möjligt. Detta åstadkommer vi genom komfortabla bussar, serviceinriktad personal och chaufför. Vi kan även ordna hela arrangemanget om så önskas med mat, fika och inträden. Vill du veta mer om våra föreningsresor med utgångspunkt Småland och Blekinge? Kontakta oss här.

Kontakta oss

Är er pensionärs- eller idrottsförening sugen på att ut och resa? Vi på Trossö Buss är redo med bokningsbara bussar och lediga chaufförer som kan ta er fram till slutdestinationen. Med vår sammanlagda branscherfarenhet och säkra fordon kan vi garantera en lyckad bussresa. Så ta chansen och boka föreningsesor med ett aktivt bussbolag i Blekinge och Småland!