Bussbolag i Blekinge och Småland

Letar du efter ett flexibelt bussbolag som du kan boka er nästa bussresa hos? Vi på Trossö buss är det självklara valet för dig som vill anordna en kortare eller längre gruppresa med buss. Våra bussar och chaufförer står redo för att köra er till mässa, konferens samt andra sorts evenemang. Så oavsett vart destinationen tar er kan vi köra er!

Då bussen är ett trivsamt och smidigt sätt att färdas med är det många som väljer detta. Vår verksamhet inriktar oss främst på att erbjuda dessa tjänster till fyra olika grupperingar, företag, pensionärsföreningar, idrottsföreningar och skolklasser.

Buss som färdmedel

Att ta sig från ett ställe till ett annat med bil kan både vara tidskrävande och kostsamt. Detta gäller speciellt vid större sällskap. Genom att anlita ett bussbolag i Småland eller Blekinge för er bussresa slipper du som förare att koncentrera dig på trafiken och kan därmed njuta mer av resan.

Bussen som färdmedel är ett bättre transportmedel på många sätt. Förutom att vara ett flexibelt alternativ, är det även ett mer ekonomiskt och komfortabelt sådant. Fördelen med att vända sig till ett bussbolag är att kostnaden är oförändlig. Det vill säga att du får ett prisförslag som är fast och förändras inte oavsett gruppens storlek.

En annan positiv aspekt som bör nämnas är att åka buss bidrar till ett mindre utsläpp av koldioxid. Detta då bussen ersätter mängden av fordon som i annat fall hade använts för att resa med ett större sällskap.

Kontakta vårt bussbolag

Om din förening eller verksamhet planerar eller funderar på att boka en bussresa för en färd inom landet ska du kontakta oss på Trossö Buss. Vårt bussbolag som är tillgängliga i Blekinge och Småland kan hjälpa dig att ta fram vilken buss som passar er grupp utifrån storlek och speciella behov. Med vårt bussbolag blir din bussresa hos oss komfortabel, miljövänlig och ekonomisk gynnsam.