Skolbuss, för resor med skolan

Planerar ni en klassresa? Att resa med klassen är det många som ser fram emot under läsåret. Mycket ska planeras och en större grupp elever ska ta sig från ett ställe till ett annat. För att göra upplevelsen så bra som möjligt är det viktigt att anlita ett bussbolag som på ett smidigt och effektivt sätt kan ordna skolutflykten.

Vi på Trossö Buss kan med våra skolbussar i Blekinge och Småland  tryggt och bekvämt köra er till er destination. Vår chaufför hämtar upp er från förbestämd plats och lämnar av er där ni önskar. Reser klassen dessutom inom Karlskrona kommun kan vi även erbjuda fasta priser. För mer information kring priserna för resor med skolbuss, ring eller mejla oss. Kort sagt bidrar vi till en smidig samt kostnadseffektiv bussresa för hela klassen!

Säkerhet och komfort

När det kommer till resor med barn och ungdomar på våra vägar är det smidigt om alla åker i samma fordon. Dels underlättar det för lärarna då de kan ha bättre översikt över klassen, men det ökar också friheten att själva bestämma när skolbussen avgår för resan hem.

Något som vi på Trossö Buss prioriterar vid resor med skolbuss är säkerheten. Därför är våra bussar utrustade med säkerhetsbälten på samtliga platser samt att det finns alkolås vid chaufförens sittplats. Allt för att göra bussresan säker och mer behaglig för er som resenärer.

Kontakta oss för resa med skolbuss

Att åka på utflykter tillsammans är lärorikt och spännande. Så varför inte ta chansen boka en skolbuss i Blekinge eller Småland för hela klassen hos oss på Trossö Buss? Vi kan hjälpa er att hitta rätt sorts skolbuss efter antal sittplatser, färdsträckans längd och speciella behov. Har du några frågor? Då kan du kontakta oss via mejl eller telefon så återkopplar vi inom kort!