Bussresor utöver det vanliga

Det finns flera anledningar till att bussresor har blivit så populära. Från prisvärd transport till minskade växthusgaser.

När du anlitar oss på Trossö Buss reser du på ett kostnadseffektivt, komfortabelt, säkert och miljövänligt sätt för att bara nämna några av fördelarna. Vi är bussbolaget för dig som söker flexibla lösningar och högkvalitativa bussresor från Blekinge och Småland. Tillsammans gör vi allt för att du och din grupp ska stortrivas på er bussresa.

Pris på bussresor

Bussen är det mest prisvärda transportmedlet när du ska ta dig från en plats till en annan. Hos oss på Trossö buss kan du boka prisvärda bussresor för alla destinationer inom landet och Europa.

Priserna för våra bussresor baseras på tiden och sträckan där bussen används. Reser du i stället med en skolklass har vi fasta priser tillgängliga inom Karlskrona kommun. För prisförslag kring just din bussresa vänligen fyll i och skicka in offertformuläret här.

Med ifyllt formulär i hand kan vi skräddarsy din bussresa utifrån dina behov och önskemål. 

Hjälpande hand kring arrangemang

Vi på Trossö Buss har lång erfarenhet av att köra bussar utifrån Småland och Blekinge. Vår målsättning är alltid att kunna ge våra kunder bästa möjliga service från första telefonkontakt och genom hela vägen till resans slut. För att lyckas med detta har vi valt att förse dig som kund med en hjälpande hand vid bokningar kring bestämt arrangemang.

Vår personal kan ordna hotellövernattningar, biljetter och andra praktiska detaljer som behöver ordnas. Allt baserat på vad du som kund behöver hjälp med.

Kontakta oss

Vi på Trossö Buss finns här för dig när du vill boka bussresa från Blekinge och Småland. Med flexibla lösningar, kvalitativa bussar och en hjälpande hand från vår kunniga personal kan vi skräddarsy en bussresa utöver det vanliga. För frågor kring vad vårt team kan hjälpa just dig med ring oss på
0455 – 470 75.