Trossö Buss – ett bussbolag som tar ansvar i Blekinge

Funderar du på att anordna en skolresa, bortamatch för föreningen eller en viktig konferens med företaget? Då ska du vända dig till oss på Trossö Buss. Vi arrangerar bussresor efter sällskapets storlek och önskemål!

Våra chaufförer tar dig dit du vill, bekvämt och säkert. Bussarna ni reser med är av högsta kvalité och funkar för lokala såväl som långväga destinationer. Om någon i gruppen är i behov av till exempel en rullstolsplats kan vi enkelt fixa en buss som har det.  Allt för att göra er resa bekväm och minnesvärd.

Våra mål

Vår målsättning på Trossö Buss i Blekinge är att ge kunden bästa tänkbara service från första telefonkontakt till resans slut. För att lyckas med detta har vi kvalificerad, serviceinriktad och engagerad personal på plats för att svara på era frågor samt funderingar.

Ihop med våra fantastiska bussar hoppas vi på att kunna erbjuda er en god kundservice och ett engagemang utöver det vanliga.

Trossö buss, ett ansvarsfullt bussbolag

Vi på Trossö Buss tar dig från A till B, men oftast gör vi mycket mer än så. Genom att anlita oss för er bussresa får ni en fullständig upplevelse som gör att ni som resenärer kommer minnas långt efter färdens slut.

Våra bussar är alltid rena och fräscha för att du som resenär ska trivas och ha en komfortabel resa till din nästa destination. Det är viktigt för oss att er resa startar bra eftersom det sätter prägeln på hur resten av er resa upplevs.

Kontakta oss

Är ni i behov av att boka en bussresa? Vi kan köra er vare sig resan är lång eller kort. Våra bussresor kan skräddarsys efter skarans storlek, behov och eventuella önskemål. Dessutom kan vi ställa upp med bokning av saker kring ert boende och evenemang. Har ni frågor eller funderingar, tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi er. Boka er bussresa med oss på Trossö Buss redan idag!