Företagsresor med buss

Företag, stora såväl som små brukar ofta organisera någon form av företagsevent. Det kan vara kick-off, teambuilding eller julmiddag för att avrunda arbetsåret. Har du en snäv budget att hålla dig till kan buss vara rätt färdmedel för ert team.

Att resa med buss har många fördelar i jämfört med andra fordons alternativ som exempelvis flyg. Nedanför har vi listat några skäl till att du ska anlita ett bussbolag som har utgång punkt i Blekinge och Småland för er företagsresa.

Miljövänligt

Bussen är generellt ett mer miljövänligt sätt att ta sig fram på. I jämfört med flyg släpper bussen ifrån sig avsevärt mindre avgaser. Genom att hyra en buss inför företagsresan bidrar ni till en bättre miljö samtidigt som ni kan vara ett ledande exempel för andra verksamheter.

Tåg är också ett bra alternativ för miljön, men färdsättet kommer med sina egna nackdelar som avhopp vid fasta hållplatser, byte till annat fordon för att komma fram till specifika adresser och försening av ankomst. Så vill ni resa smidigt sätt utan krångel så ska ni boka er företagsresa med våra fina bussar i Småland och Blekinge.

Tid för umgänge och avkoppling

Under längre företagsresor med våra bussar från kan du och dina kollegor komma varandra närmare då det är lättare att koppla av samt anordna roliga tävlingar där alla kan delta. Aktiviteter och umgänge leder till ett starkare samt tätare team vilket är bara positivt för företaget. Dessutom, ju roligare kollegorna har det desto snabbare går bussresan. Så se till att boka din nästa företagsresa med någon av våra högkvalitativa bussar i Småland eller Blekinge.

Anpassa företagsresan

När du bokar en företagsresa bussresa genom oss på Trossö Buss finns det möjlighet att skräddarsy resan efter gruppens behov och önskemål. Vi kan hjälpa till att boka hotellövernattningar, biljetter och andra praktiska detaljer som behöver ordnas. Det enda du behöver göra är att tala om vilka vi ska kontakta så fixar vi resten.

Kontakta oss för företagsresor

Låt er företagsresa bli en minnesvärd upplevelse genom att boka bussresa hos oss på Trossö Buss. För mer information Om våra företagsresor i och utanför Blekinge samt Småland kontakta oss redan idag!