Res med buss till evenemang

Planerar du att resa med ett stort eller litet sällskap och behöver boka en buss som kan ta er fram på vägen? Ni kanske ska i väg på en konferens med jobbet eller träningsläger med fotbollslaget? Oavsett vart färden tar er kan ni hitta en buss som går att hyra hos oss på Trossöbuss i Småland och Blekinge.

Buss med säkerhet och komfort

När du ska åka med en grupp människor är det alltid en bra idé att hyra en buss. Det är ett smidigt och komfortabelt sätt att åka gemensamt. Bokar du en buss genom oss inför resan kan du känna dig trygga med att komma fram säkert och tryggt.

Då vi tycker det ska vara skönt att åka buss har vi valt att uteslutande åka med bussar av märkena Setra och Mercedes. Bussarna är utformade för att kunna ge ultimat komfort, det vill säga färre stolar och extra benutrymme. Vi erbjuder våra kunder olika bussar beroende på sällskapets storlek. Bussarna som vi tillhandahåller har mellan 16 och 59 sittplatser. Samtliga bussar är utrustade med alkolås och säkerhetsbälten.

Som en extra säkerhetsåtgärd är våra turistbussar utrustade med hjärtstartare och självklart blir våra chaufförer kontinuerligt utbildade i hur man använder dem. Så du kan känna dig säker om olyckan är framme.

Miljövänligare alternativ

Att resa med buss är inte bara ett smidigt och säkert sätt att ta sig fram till slutdestinationen. Bussen är också ett miljövänligt transportmedel i jämfört med personbilen. I stället för att varje enskild person i sällskapet har en bil med sig åker alla i ett och samma fordon. Det bidrar till mindre utsläpp av växthusgaser per man då en bilist i genomsnitt släpper ut fyra till fem gånger mer koldioxid än den som tar bussen. Av den och många andra anledningar rekommenderar vi att du reser med bussen.

Kontakta oss

Vill du boka en bussresa som är säker, komfortabel och miljövänlig? Då ska du kontakta oss på Trossö Buss. Vi kan skräddarsy bussresan så den passar dig och ditt sällskap. Hör av dig till oss redan idag!