p

Vi håller just nu på med tekniskt underhåll av hemsidan. Anmälningsavgiften ingår alltid i priset för resan. Just nu läggs det på som en extraavgift i totalpriset på bokningen och detta gäller inte då anmälningsavgiften är en depostionsavgift. Vi ber om ursäkt för oklarheten och jobbar på att lösa detta.

Julmarknad Lübeck 3 dagar

Transport:
Bussresa
Plats:

Pris från: 3995 kr

Detta ingår: Bussresa, del i dubbelrum, förmiddagsfika dag, frukost dag 2-3, middag dag 1, reseledare

Inga krångliga bussbyten eller omlastningar , och givetvis ett centralt hotell.

Discount:
  • 2022-12-09
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Special offer

Beskrivning

Följ med oss på Julmarknad till Lübeck

Dag 1. Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne utan några bussbyten eller omlastningar på vägen. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi en paus för benstäckare och bussfika från busscafét. Efter pausen fortsätter vi mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Väl inne på tysk mark dröjer det inte lång tid innan vi är ute på Autobahn. Efter bara 1,5 timme har vi kommit till Lübeck och vårt centralt belägna hotell. Nu hinner vi med en snabb titt på julmarknaden innan det är dags för en gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Hela denna dag har ni till ert eget förfogande, njut av den fantastiska frukostbuffén som hotellet erbjuder innan ni ger er i kast med julmarknaden.

Dag 3. Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden till Rödby. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

25/11- 27/11 bor vi på Radisson Blu Senator hotel
9/12-11/12 bor vi på Park Inn by Radisson

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.
**Shopping kommer att göras antingen på ut eller hemresan.

Mer information

Plats i bussen

Ospecificerat, Främre delen, Mitten, Bakre delen

Påstigningsort

Kl. 05:00 Karlskrona Angöringen möbelaffären, Kl. 05:25 Ronneby resecentrum, Kl. 05:50 Karlshamn Resecentrum, Kl. 06:05 Pukavik samåkningsparkeringen, Kl. 06:20 Sölvesborg Blekingeporten, kl. 06:30 Bromölla Bellas Place, Kl. 06:50 Kristianstad Circle K, Kl. 07:15 Hörby Ekerödsrasten, Kl. 07:35 Lund södra Circle K, Kl. 08:00 Malmö, Malmö Arena hållplats 5

Övernattning

Dubbelrum, Enkelrum

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 800 kr per person och ska betalas senast 1 vecka efter bokning. Avgiften ingår i priset per resa. Resterande belopp skall betalas senast 5 veckor före avresan.