Vinresa Saale Unstrut med Dresden 6 dagar

Transport:
Bussresa

Pris från: 9995 kr

Detta ingår: Bussresa, del i dubbelrum, frukost dag 2-6, middag dag 1-5, 2 vinprovningar enligt programmet, stadsrundtur med lokalguide i Dresden, reseledare

Inga krångliga bussbyten eller omlastningar. Självklart bor vi på centrala hotell
O
bs! P-avgift 300 kr tillkommer per fordon för parkering vid bussgaraget på Tennvägen (betalas in separat på BG 5444-6406) märk betalningen med bokningsnummer och reg.nr.
OBS! Glöm inte ditt pass eller nationella ID-kort

Discount:
  • 2024-09-22
Artikelnr: N/A Kategori:

Special offer

Beskrivning

Följ med oss och prova fantastiska viner i Saale Unstrut

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen och upplastning genom Blekinge och Skåne enligt vår tidtabell. En bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för bensträckare och fika från egna fikakorgen. Färden fortsätter sedan mot Gedser där färjan väntar på att ta oss till Rostock. Väl på tysk mark dröjer det inte så lång tid innan vi är framme på vårt övernattningshotell i Wittstock    http://www.hotel-stadt-wittstock.de/     Här har vi eftermiddagen fri och framåt kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.
Dag 2. Avresa efter frukost mot Dresden där vi kommer att bo på Arcotel Hafen City https://hafencity.arcotel.com/de/    under tiden som vi befinner oss i området runt Dresden. Hotellet ligger vid floden Elbe och i Dresden Neustadt ca 2 km från Altstadt Dresden. Vi kommer även att äta våra gemensamma middagar på hotellet varje kväll.
Dag 3. Idag efter frukost kommer vi att få en guidad rundtur i Dresden på ett par timmar innan åker vi mot Freital och Weingut Pesterwitz    http://www.gut-pesterwitz.de/     Här kommer vi att få en trevlig vinprovning inkl. rundvisning och kallskuren lunch på tallrik. Efter vinprovningen åker vi tillbaka till Dresden igen där vi har lite egen tid innan vi äter middag tillsammans på hotellet.
Dag 4. Idag efter frukost åker vi mot staden Freyburg och gör ett besök på Weingut Dr. Hage   http://www.weingut-dr-hage.de/    Även här har vi vinprovning inkl. rundvisning och kallskuren lunch på tallrik. Efter provningen åker vi tillbaka till Dresden igen. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.
Dag 5. Efter frukost så har vi avresa mot Rostock. I Rostock kommer vi att bo på centralt belägna hotell Vienna House Sonne  http://www.viennahouse.com/de/sonne-rostock/das-hotel/uebersicht.html    precis vid sidan om rådhuset. Väl framme så har vi eftermiddagen på oss att utforska Rostock innan vi sätter oss och äter sista måltiden med gänget för denna resa. Middag intar vi i hotellets restaurang.
Dag 6. Efter frukost så åker vi från hotellet till färjan som ska ta oss tillbaka till Gedser igen. Innan vi kör ombord gör vi ett kort stopp för lite shopping för de som önska detta. Väl i Danmark kommer vi att åka direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att göra en paus på 45 minuter. Här finns det möjlighet att köpa mat för de som så önskar. Efter pausen åker vi vidare mot våra respektive hemorter.
*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

Ytterligare information

Övernattning

Dubbelrum, Enkelrum

Påstigningsort

Kl. 04:50 Karlskrona, Tennvägen 6 (bussgaraget) Obs! P-avgift, Kl. 05:00 Karlskrona Angöringen möbelaffären, Kl. 05:25 Ronneby resecentrum, Kl. 05:50 Karlshamn Resecentrum, Kl. 06:05 Pukavik samåkningsparkeringen, Kl. 06:20 Sölvesborg Blekingeporten, kl. 06:30 Bromölla Bellas Place, Kl. 06:50 Kristianstad Circle K, Kl. 07:15 Hörby Ekerödsrasten, Kl. 07:35 Lund södra Circle K, Kl. 08:00 Malmö, Malmö Arena hållplats 5

Plats i bussen

Ospecificerat, Främre delen, Mitten, Bakre delen

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 900 kr per person och ska betalas senast 1 vecka efter bokning. Avgiften ingår i priset per resa. Resterande belopp skall betalas senast 5 veckor före avresan.